torsdag 13 september 2012

Wedding Decoration

Inom ämnet bordsdekorationer finns där en massa inspiration att tillgå på framförallt nätet. Ett stalltips är att bestämma sig för stilen så att allt från inbjudningskort till bröllopsprogram & blommor går hand i hand. Det blir då betydligt mycket enklare att applicera resten av detaljerna så att helheten lyser igenom & ger ett personligt intryck. Våra inbjudningskort, vigselprogram, bröllopsprogram, placeringskort & tackkort ingår i samma serie & är beställda från otroligt duktiga Calligraphen.se. De är verkligen proffs på det de gör & dessutom väldigt tillmötesgående. Valet landade på en benvit nyans med folierad guldtext på framsidan. På bröllopsprogrammen fäste vi alla inlagor med ett guldfärgat sidenband. Som ni hör så valde vi kulören guld som temafärg tillsammans med vackra nyanser av vitt & Champagne. Blommorna i brud & tärnbukett gick i samma stil som blomsterdekorationerna i kyrkan & på borden. Här vill vi rikta ett stort tack till vår skickliga florist, Christel Mohlin, & hennes blomsterbutik Elaiza. Christel gick helhjärtat in för våra blomsterarrangemang & anlände personligen till slottet med alla kreationer kvällen innan bröllopet. Vi blev så enormt nöjda med allt! Varje bord namngavs efter ett resmål som vi tillsammans besökt. Honnörsbordet, där vi tillsammans med våra föräldrar satt döptes t.ex. till "Rom", staden där vi förlovade oss. I programmen hade vi sedan författat en liten story om varje resmål. Runda bord var för oss en självklarhet då vi anser att bordets sammanhållning förstärks i jämförelse med raka bord. Detta är givetvis en smaksak där även lokalens form har en avgörande faktor för hur borden bäst bör placeras. Ett stort tack vill vi även rikta till fantastiska Örenäs slott med personal som hjälpte till att  förverkliga vår dröm om ett sagolikt slottsbröllop i förstklassig omgivning.
Foton: M-Stoltz

2 kommentarer:

  1. Malin,
    Tack för ditt svar på min senaste fråga angående vilka bloggar som inspirerar dig. Har kikat in bland samtliga.:-)

    Vad gäller Ert bröllop och dess planering. Så här i efterhand, vad ser Du/Ni som största utmaning när det gäller att planera och arrangera ett bröllop i Er storlek?

    Hälsning från Johanna i Göteborg!

    SvaraRadera
  2. Hej Johanna!
    Det som tog mest tid & kraft var utan tvekan bröllopsprogrammen. För övrigt är checklistor att rekommendera så inga detaljer glöms bort! Och planera i god tid, där kommer ändå vara mycket att fixa med precis innan.

    SvaraRadera